så sant

"I believe everything happens for a reason. People change so you can learn to let go, things go wrong so that you can appreciate them when they're right, you believe lies so that you will eventually learn to trust no one but yourself, and sometimes, good things fall apart, so better things can fall together."

Marilyn Monroe



Man måste dö några gånger innan man kan leva

Riktig mysdag idag! Har hängt på stan med min lilla becki-lura hela dagen, suttit i solen och bara njutit. Ikväll blir det picknick med finaste flickorna på bryggan i statsparken. Lovely!


Och Håkan kommer till Uppsala 12 augusti. Hur awesome är inte det???
Överlycklig tjeeej!!!!


Bound to you

Underbar dag idag, har varit ute precis hela dagen fram tills nu. Myst med issy mc fluff och ellos på bryggan, vid ån och med mcdonaldsglass. Chokladtopping ♥ Hade hoppats på en liten bränna eller åtminstone lite färg på kinderna, men inte då. Samma blå/vita armar som vanligt, som inte ens en månad i Indien kan rädda... hehe. Ja ja, så jävla värt ändå och jag känner mig så jävla lycklig. Idag, har varit en jävligt bra dag!


Show me how you burlesque

Lördag och utgång med Linn, det var kanon-awesome-mega roligt som vanligt!

 




Eh, party kanske?

Lördagskväll och fyfasen va det kommer bli en bra kväll! Är helt överspeedad, och det är jag inte ensam om. Vet att tove är minst lika taggad som jag wiihoooo. GAAAAAAALET

Natalia Kills – Mirrors - Doctor Rosen Rosen Rx Remix
Chris Willis – Louder (Put Your Hands Up) - Original Radio Edit


Bjuder på en gammal goding-bild. Från tiderna med 2.25or och inte alls för mycket solpuder.. hehe..
 MEN DET ÄR CHIIIILLLLL


I like the way you move

Typ awesome fast ändå jävla äckel allt.
Kom nyss hem från träningen och den var underbar, har hoppat runt som en tok i en timme och det var hur kul som helst! Gick sedan förbi kvarnen och hämtade ut ett paket från h&m, min röda bikini med volanger har äntligen kommit, jippie! Ganska askalas faktiskt. Fick dessutom resultatet på mitt kemiprov idag, det hade gått hur bra som helst (!!!) och har eventuellt fixat sommarjobb också! Som sagt, när man är på botten kan det bara bli bättre. Det har det blivit nu vilket är en jävla lättnad, även fast en del av äckel-tankarna fortfarande hänger kvar. Förhoppningsvis inte allt för länge till.


f1 gammal bild!


Monday, I'm in love

Har köpt finaste jackan. En skinnjacka som luktar sådär underbart, får mig att tänka på sommarkvällarna på ängen med j & s efter ridningen. Fråga mig inte varför. Den är askalas i alla fall. Tänker inte ens reflektera över hur mycket den kostade något mer, för det är pinsamt hur jävla mycket pengar jag lägger ner på kläder egentligen. Så ovärt, fast ändå så jävla värt!!!! Funderar däremot på att byta till en storlek mindre då denna inte sitter precis så som jag vill ha den.. Beslutsångest, hehe? Nej, nu får jag fan ge mig. Tillbaka till samhällskunskaps-plugget! Handlar om ekonomi, passande en dag som denna då det bränner i samvetet efter de tusenlapar jag spenderat... Jaja, man lever bara en gång!

Love it!


I'm smiling, but I'm dying trying not to drag my feet



♥♥♥


So I stumble there, along the railings and the fences
I wanted words but all I heard was nothing


Nothing

Idag är en sådan där dag då allt känns rätt, fast samtidigt så fel. En sådan dag då lyckan bubblar i kroppen samtidigt som man bara vill lägga sig ner på marken och skrika. Skumt minst sagt. Den här dagen kommer jag komma ihåg som dagen då ingmar ännu en gång lekte med balonger i sin lila festliga tröja och dagen då ellen den lilla raringen skapade ett riktigt awkward-moment vid lunchbordet. Förutom det var det en riktig äckeldag


9 månader ♥

Nyss hemkommen från en underbar mini-resa i stockholm med älsklingen. Grymt hotell, fin fin choklad, världens godaste drinkar, bad med levande ljus och grym hotellfrukost! Jag gillare.. och idag firar jag och älsklingen 9 månader! Är så lycklig med dig! ♥


Haha.. var tvungen!




Off to stockholm med älsklingen ♥


Carry your heart

Sitter just nu med hårfärg i håret, i flaskan såg den grön ut.. Får hoppas på att slutresultatet inte blir densamma! För övrigt är jag galet taggad på kvällen, det blir utgång för första gången (!!) med ett skönt gäng 18-åringar! Känns skönt att tillhöra "de coola 18-åringarna" som beckiluran sa.. Wihooo!! På vip-listan till bj dessutom, kan det bli bättre eller??!



Min becki, sötfejja!


RSS 2.0