heartbeats

Grym vecka som inte direkt blir sämre av att vi är lediga tills på tisdag!
Igår va jag och min partyprinsessa Isabell på skiva och fy fan va roligt det var, den tjejen vet hur man festar asså! hihi
Ännu en sak som gör denna vecka sådär extra grym är att min saknade lilla beckilura äntligen börjar bli frisk och är tillbaka på banan! Kan knappt bli bättre!!! ♥

Mina tjejer ♥


färger

Att blunda för färgerna som tränger in genom persiennerna en tidig morgon.
Att stänga färgerna ute, rädd för att andas dem in. Rädd för vad dem, kan föra med sig.
Att blunda för känslan av solens stålar mot din hud men att samtidigt törsta efter ljuset som du, med all din kraft försöker stänga ute. 

Eller att leta efter den där speciella färgen, den där speciella nyansen som bara kan återspeglas i vissa glas.
Den där nyansen som bara kan återspeglas från vissa solar. 
Att istället för att hålla färgerna ute, öppna upp persiennerna och öppna upp för känslan, som att det vore något lika självklart som att andas. 
Att istället söka efter skärvorna av glas, som reflekterar solens strålar på det där speciella sättet som bara vissa skärvor kan.
Att istället söka efter det där som får allt att bli ljusare, klarare och vackrare.
Som får ljuset att bilda spektrum av liv.
29/5-11


Tänkte ut en dialog mellan oss och allt

Liten resumé av slutet på veckan
Onsdagen var riktigt trevlig, trots att fyris inte vann slaget. Filurade lite på stan efter slaget med sötnosen linn och några söta pojkar innan det bar hem till älskat, underbart fysikplugg! NAAAJS

I går (torsdag) var en riktigt bra dag det med. På kvällen drog vi på skiva på bj som var riktigt bra trots vissa incidenter (hahaha ellen!!!!!!!) hihi.... Nej men det var en himla bra kväll och det gör att det helt klart är värt att må som jag mår idag.. Jaja, livet leker trots huvudvärken och tröttheten. Ikväll bär det hem till min älskade issy på film-mys, underbart ♥



Orden som inte finns

För att jag vet att när du ler finns det inget jag kan göra.
För att jag vet att när jag försöker låta bli, när jag försöker att sluta, blir allt bara mycket värre.
Det enda undantaget är när du ler med fel ögon, med fel glädje och med fel sorg.
När jag letar efter de rätta orden att säga.
När jag letar efter de där orden som inte finns.
För att jag vet att när du ler med fel ögon och jag med fel sorg, blir mitt samvete grått som regn.


Letar efter nåt att säga som kan ändra allt, något som jag inte redan sagt

Skiva i måndags med favorit ellos, fippi, hebbe m.fl.
Skola på tisdagen och jobb på hebbes mammas personalfest på kvällen.
Idag (onsdag) har varit en sån där dag som jag redan i morgon kommer ha glömt bort vad gjorde. En sån där dag som varken har varit bra eller dålig men som ändå måste passera.



Day 17 – Your favorite memory

Ett av många fina minnen:
Det var sommar och varmt, en fredag i juni och jag var världens lyckligaste 6-åring. För under fåtöljen i vardagsrummet satt vad som helt klart kom att bli den bästa överraskningen någonsin. Under fåtöljen satt den lurvigaste, gulligaste och sötaste kattungen man kan tänka sig ♥


mitt hjärta


Igår fyllde finaste älsklingen min 18 år vilket firades med mysig grillmiddag. Hermans pappa höll superfint tal och jag blev återigen påmind om hur jävla underbar min lilla pojkvän (som kanske inte är så liten längre) är.
Grattis igen söto, ville bara berätta hur mycket jag älskar dig ♥


Day 16 – Your first kiss

Inget speciellt alls faktiskt.
På en fest för flera år sen, när jag och sofia kanske hade det lite för kul med våran fanta-"hallonsaft" blandnig. Det var sommar och varmt, altandörren stod öppen och låten "whatever you like" spelades på högsta volym mest hela kvällen. Han hade gröna ögon, brunt hår och ljusa jeans. Vi träffades några gånger efter detta, men när det kom fram att han tyckte mina vänner var omogna (!!) så va det bara tack och hej! Vilket påhitt, det var ju verkligen inte sant, soffis och jullis var ju världens mognaste, mest samlade flickor på den gamla goda tiden. Eller hur va det nu? ;)


Kvar i nåt jag lämnat

Idag har varit en bra dag och jag är som vanligt överlycklig över det underbara vädret (gud vad jag tjatar om det!) Har hunnit med att göra både en kriminalteknik labb och skrivit klart mitt vårprat så känner mig inte på tok lika stressad idag som igår hehe. Däremot har vi orienteringsdag imorgon. Har värsta pressen på mig själv men egentligen, VEM FAN BRYR SIG? Ja ja, snart blir det kola-glass och desperate housewives. Lycka! ♥ hihi

Pusss


On the floor

Idag är det lördag, har haft en super förmiddag med millis och agnes ♥ Håller tummarna stenhårt och väntar på beskedet som ska komma imorgon eller på måndag. Nervös x1000 typ! Hihi

Ikväll vankas det utgång med ellos, jag har äran att ta den nyblivna 18-åringen ut på sin första krogkväll! Jag gillar't!



Jag och min lovely lilla ellos i somras! :*


Dum av dig

Dagen har varit riktigt n1 (jarrå!!) Med engelska nationella på morgonen som var förvånadsvärt lätt, en låång håltimme och mattelektion som mest bestod av chillande med min lilla gulliga issy mc fluffy. Såååft. Efter skolan bar det av till stan med I & E där det införskaffades mascara (välbehövligt!), ögonbrynspenna och en överraskning till en viss person som fyller 18 om precis en vecka! Aaaw ♥ Vad som händer ikväll är ännu oklart, men ska upp tidigt imorgon så det blir nog en lugn kväll! 



Blond issa och blond kajsa, längesen nu ju!  


Day 15 – Your dreams

Jag drömmer om ett liv där jag kan säga till mig själv att: "det här är livet" och samtidigt känna att fy fan va grymt livet är. Jag drömmer om att kunna känna mig nöjd med mig själv, det jag gjort, det jag presterat eller bara för att jag är just jag. Jag drömmer om att leva ett liv där jag kan tänka att fan va lycklig jag är som lever. Jag drömmer om ett liv där jag kan göra det jag vill, istället för det jag borde göra. Istället för det jag förväntas göra.

Jag drömmer om att leva det liv jag gör just nu, utan nedgångarna som ibland kommer för att slå mig till marken, och utan de jobbiga tankarna och känslan av tomhet som nedgångarna hör till. Jag är lycklig, och jag har egentligen ingen anledning till att inte vara det, men ibland är det lättare att bara vara tom. Att inte känna någonting alls. Men drömmarna finns såklart alltid kvar. Både i motgång och medgång och det är egentligen dem vi lever för. Vi kämpar för att få det perfekta livet, men vad är egentligen perfekt? Är det när motgångarna är helt borta och allt bara är lyckligt och glatt, när man inte har tid att känna efter? Eller är det när man då och då kan stanna upp och verkligen får tid att känna efter. Att man då och då har tid att öppna asken med alla de bortstoppade känslorna för att inse drömmarnas värde, känslornas betydelse och komma underfund med vad som egentligen är värt att leva för. En balans i livet, det drömmer jag om.  


Mot oändligheten

Allt kan inte föralltid vara som det föralltid borde vara.
Allt kan ta slut, försvinna eller tappas bort i något annat.
Tappas bort för något annat som kanske är bättre, något som är sämre eller något som i jämförelse är absolut ingenting värt.
Misstag sker, men är något man inte ångrar verkligen ett misstag? Eller är det bara ett felsteg man inte borde ha tagit. För att inte såra sig själv? Eller för att inte såra någon annan.
Om något tappas bort för något annat som plötsligt har kommit att betyda allt, är det då värt det? 
Är det värt att falla, och kanske förlora något som borde ha varat för evigt?
Jag vet inte, men det jag vet är att allt kan inte föralltid vara som det föralltid borde vara.

3/5-2011


Day 14 – What you wore today

 


Tisdag

(Förhoppningsvis)Sista provet i kemi b avklarat och fy fan va underbart det känns. Aldrig mer några jävla redoxa reaktioner, beta-spiraler och intermollekylära bindningar. Puh. Ikväll ska jag... sova, kolla på desperate housewives och om jag orkar, vilket inte är så troligt, ska jag fortsätta skriva på den jäkla labbrapporten..

Imorgon blir det teater med finaste tjejerna, vi ska se skräckteatern "låt den rätte komma in" Helt väldigt okej asså!


valborg

Helgen och framförallt valborg var askalas, trots vissa incidenter. Började dagen hos min lilla firre sofia med henne och cajsa för pastasallad, jordgubbar och supergod mojito med lime, is, sockerlag och allt (satsigt!) Sen tog vi en sväng ner på stan, hängde i humc, träffade söta klasskompisar och hade det väldigt trevligt trots att det var jävligt kallt (inte ok!) Efter det bar det hem till beckiluran på middag, grillat med pommes och bea ♥ näääjs! och sen blev det röjj hela natten lång! JARRÅ


RSS 2.0