I made it

Fett braa uppdatering av bloggen yaao. Men förra veckan var grym, faktiskt. Sleep-over med j & s i måndags och resten av veckan bodde älsklingen hos mig. Hade nämligen FF hela veckan vilket var galet nice till en början, men i och med att tvättbergerget växte, golvet i köket blev allt smuligare och godis inte längre kändes som en sjukt lockande middag var det riktigt skönt när mamsen kom hem igen.

Helgen var grym den med, födelsedagsfirande för sötisarna beck och linn med ett gäng galet taggade tjejer kunde inte bli annat än askalas. Det som hände känner jag att jag så här i efterhand helst inte vill nämna igen, men ändå inte glömma för det var rätt komiskt egentligen haha. Spårade tjejer måste jag säga. Men jag gillare 

Dagen har tillbringats i skolan, vilket inte var så illa ändå. Mitt på dan hade vi en 3 timmars lång håltimme som spenderades på stan tillsammans med min lilla becki-lura. Sen kom den där jävla äckliga känslan igen. jag orkar inte, jag orkar inte, jag orkar inte..  Efter mycket velande gick jag tillbaka till skolan för den två timmar långa spanska lektionen trots allt. Jag tänker fan inte låta det här krossa mig igen


En av mina favvisar ♥


det snurrar i min skalle x2?

♥Fredag, älskade jäkla underbara, dunderbra, askalasiga fredag.
Äntligen helg efter en extremt stressig vecka.
Dags att fira in helgen! Jarrrå.

A W E S O M E



Day 09 – Your beliefs

Tror på ödet, att våran väg genom livet är relativt förutbestämd. Men tror också att allt som händer, händer av en speciell anledning, och att vissa saker kan komma att ändra våran riktning i livet till att bli en helt annan.
Jag tror också att det finns någon slags gud, dock inte en gammal gubbe med skägg någonstans där uppe. Utan mer en gud som finns lite i oss alla. Att vi alla är lite av våran egen gud, i form av ettslags samvete. En godhet. Som straffar oss när vi gjort fel, och får oss att må bättre över oss själva när vi gjort något bra.
Tror också att alla människor kom till denna värld av en viss anledning, för att göra något ingen annan kan göra. Kanske inte för att rädda världen, men för att göra det bättre för någon annan; en vän, en släkting eller kanske en helt främmande person. Det är det som är det fina. De flesta lever inte enbart för sig sjäva, utan för någon de bryr sig om. Allting sker av en anledning, det som inte dödar oss gör oss bara starkare.

blubb

Min bästa vän Sofia på simtur ♥



Hipp hipp hurra

Min lilla beckilura, som inte längre är så liten fyllde för några dagar sen 18 år. Grattis i efterskott sötis! Ville bara tala om för alla er som inte redan vet det, att min becka är en riktig tuff brud. Hon är utöver det en jäkla grym kompanjon, ofta med ett litet cp-skatt till övers. Becka är en riktig glädjespridare, min egna lilla solstråle som med mig delar samma dåliga humor haha. Du är grym beckiluran, är så stolt över att kalla dig min bästaste kompanjon ♥




 

Day 08 – A moment

Sen fredagskväll.
Livet lekte. Alla jobbiga tankar kändes nu bara som töntiga småsaker, dem störde mig inte ett dugg. Tanken slog mig, varför ska jag gå runt och må dåligt över saker som egentligen, om man tänker efter, inte är så jävla viktiga? Just då, just där i ett lyckorus tänkte jag på allt jag har, på allt jag haft turen att uppleva och på hur jävla lyckigt lottad jag egentligen är. Jag var så jävla tacksam över allt det jag har, och så glad över allt det jag ännu inte har fått. Just där, just då och just med dig var jag mer säker än vanligt på att ett föralltid var ett föralltid.

Day 07 – Your best friends






♥♥♥


Day 06 – Your day

Igår.
Tvingade mig själv upp ur sängen vid två, var fortfarande sjukt trött av någon anledning. Kollade därefter på några avsnitt av Mad Men och åt appelsin till frulle. Duschade, gjorde mig i ordning och drog ner på stan för att möta upp Julle. Vi köpte present till Sofia och sytråd. Presenten slog vi in på mcdonalds, vi var som vanligt ute i sista sekunden och använde sytråden som band runt paketet och skrev på det med nagellack.. Fint! Min mobil fuckade ur helt och jag var så frustrerad att jag ville slänga min tre veckors gamla mobil i marken. Hatar den.

Sofia kom ner på stan och vi gick och åt på rififfi och firade fippi lite. Helt okej mat faktiskt. Efter det tog vi tåget till Pontus i knifetown och irrade runt i något som liknade grönland ett tag innan vi äntligen hittade rätt. Det blev en riktigt lyckad kväll måste jag säga. Både klari och beckiluran kom dit också så det va askalas. Vid ett skyndade vi oss till tåget och sofia var allmänt skum haha. Efter en kort tågresa hem där samtalen låg på en femårings nivå drog jag, julle och hebbe till burger king för en så jävligt värd hamburgare. Efter att ha vinkat hejdå till lillen drog jag och herman hem till mig. Grym dag! ♥


Day 05 – Your definition of love

För mig är kärlek att vakna upp på morgonen och i smyg ligga och kolla på min älskling som sover bredvid mig. Att morgon efter morgon vakna upp och känna mig som världens lyckigaste, som världens mest lyckligt lottade. För mig är kärlek en känsla av lycka. Kärlek är för mig att känna mig vacker i någon annans sällskap. Att känna att vi två hör ihop. Att kunna sitta med ett töntigt leende på läpparna och tänka på det där söta han sa eller gjorde och inte bry mig ett dugg om att andra kanske tycker jag ser galen ut där jag sitter och ler för mig själv. För jag vet, att det som gör mig sådär extra lycklig kan dem inte första, det kan bara jag och min älskling. För mig är Herman kärlek.

För mig är Julia kärlek. Att ställa upp för varandra i alla lägen och att sakna någon så mycket att man börjar gråta av lycka nästa gång man ses. För mig är Sofia kärlek. Att så fort man skiljts åt längta till nästa gång man träffas. För mig är kärlek att kunna skratta tillsammans, även när allt annat verkar ha skitit sig.

För mig är mamma, pappa och storebror kärlek. Att alltid veta att de finns där för mig, i alla lägen. Så som jag finns där för dem är kärlek. Rebecka, Isabell, Ellen, Klara och Tove är för mig kärlek. Glädjen att inse vilken jäkla tur jag egentligen har, som har träffat så underbara tjejer som jag är så stolt över att kalla för mina vänner är kärlek. Det absolut finaste vi lär oss, är att älska någon och att kunna bli älskad tillbaka.

Jag har inte alltid varit ett fan av kärleken och jag blir fortfarande sjukt irriterrad när jag hör låten "need you know" som spelas på radio precis hela tiden. Vissa definierar det som en kärlekslåt. Men ja, alla definierar olika. Jag skulle hellre kalla det för en sjukt överdriven och äcklig låt. Samma sak gäller begreppet "kärlek vid första ögonkastet". Det anser jag bara vara gammal dålig klyché. Kärlek växer fram. På tillit, kramar, fina ord, gester, pussar, ögonblick, upplevelser och över tiden. Äkta kärlek slutar nog aldrig riktigt växa, den blir bara starkare och starkare, finare och finare och i många fall rentutsagt gränslös. Kärleken övervinner allt. Åtminstone nästan allt.

tjugohundratio

Nyårsafton blev precis som väntat alldeles underbar. Middag och förfest hos beckiluran med en massa sötnosar och efter det slottet. Att kyssa min älskling på tolvslaget och därefter krama om mina grymma vänner, kändes så jäkla bra! Tanken att det fan inte kan bli så mycket bättre än så här slog mig. Men det kunde det, träffade även på bästavän julia i ett litet tårkalas och därefter bästis sofia. Jag kunde bara konstatera, att jag lever fan i min egen dröm.

2010 har varit bland de bästa åren i mitt liv, helt klart. Firade in det nya året i indien och avslutade det i armarna på världens underbaraste pojkvän. 2010 har dock varit så mycket mer än så. Har en massa fina minnen, framförallt från sommaren, öregrund med ellen, stockholm med j & s, midsommar med tjejerna, alla sommardagar hos herman, en massa fester och en massa andra små stunder som bara har varit sådär extra speciella. 2010 var ett år som var hur jäkla bra som helst, men det känns (om det nu är möjligt) att 2011 kommer att bli ännu lite bättre ♥

RSS 2.0