Live love laugh

Underbar dag måste jag säga, kemiprovet gick bra vilket är en himla lättnad! Förutom det har jag varit på spinning, jobbat och snart blir det blue bloods på tv.. *tjiiing* lovely! Vill även hälsa en liten puss till raringen Ellen, hon är bra go' hon!


britney ♥

 "Jag gillar de flesta platser jag varit på, men jag har aldrig riktigt velat åka till Japan, helt enkelt för att jag inte tycker om att äta fisk, och jag vet att det är väldigt populärt där i Afrika" - Britney Spears



Britney Spears – Gimme More
Britney Spears – Born To Make You Happy

Älskart :*


1993-1994







HAHA ♥


Birthday

Har haft en awesome födelsedag med middag på koh phangan (älskade kycklingspett med jordnötssås), drinkar, grymma presenter och fin fint sällskap! Dagen efter (igår) var grym den också, stod i stort sett hela dagen och lagade mat och bakade godaste tårtan.Sen kom söta kusiner, släktingar och herman såklart över på middag. Är helnöjd! Några favoriter:








puss

Dan före dagen med stort D. Känner inte riktigt för att gå att lägga mig så det är väl lika bra att vi har sovmorgon imorgon. Sooft. Har en dag som denna stannat kvar efter skolan för fysikprov som jag inte har en jävla aning om hur det gick på. Kan ha gått hur som helst.. Aja, jag är sprudlande glad ändå och har varit det hela dagen. Har även pluggat matte b med julia (matte b åååååh ♥) och bakat cupcakes på en 17-årings vis. Med chokladmousse, glasyr, smet och disk i hela köket. Det är så det ska vara. Idag, har varit en bra dag!


Leilas wedding cupcakes med vit choklad


En bild säger mer än tusen ord


18-års fest ikväll, kommer bli galet mycket askalas!! Snart kommer finaste tjejerna hit och då ska det bakas pizza, fixas bål och skålas med den rosa champagnen! Ikväll, kommer bli en bra kväll!



Konstverk av ellos bandellos och tove toffs


My heart is pounding, my vision is blur




Your mouth is moving, I don't hear a word.



Day 13 – This week

Även denna vecka har varit både upp och ner, dock mer upp än ner vilket helt klart är ett steg i rätt riktning. Våren har börjat komma och det är guldvärt att gå till skolan med solen lysandes i ansiktet istället för att nästan fumla fram i mörkret på väg mot de två långa labb-passen på måndag förmiddag. Under veckan har jag inte pluggat någonting vilket jag såhär i efterhand ångrar då jag nu har ett stort fysikprov som jag ännu inte har börjat plugga till hängande över mig. Men men det är ändå galet värt. En vecka utan plugg, stress och extra mycket tid med herman var nog det jag behövde.

Förutom det har veckan bestått av gym-träning och två galet jobbiga spinning-pass, varav ett med sötnosen agnes! Spinning is the shit helt enkelt! I fredags var det som sagt grym fest i knifetown med älsklingarna och i går en ännu mer awesome fest hos millis. En riktigt kalasig vecka med ett bra avslut bestående av ridning, solsidan och bubbelbad! 


You can't keep yourself from jumping around

Fredag och jag är taggad till tusen. Känner att det här kan bli en riktigt bra kväll! Kvällen kommer precis som de flesta andra fredagskvällar tillbringas tillsammans med mina älsklingar j & s. På schemat för ikväll står äventyr och fest i knivsta. Kan bli galet kalasigt, men en rejäl utmaning. Tåg är inte riktigt vår grej. Men ja ja, det brukar ju lösa sig till slut -"Heeeeej mygga"

Martin Solveig featuring Dragonette – Hello

Puss Kajsi


Day 12 – What’s in your bag

Anledningen till varför det dröjt så länge innan jag orkat skriva "day 12" är för att det egentligen är sjukt ointressant. Hur som helst, i min väska just nu har jag: min lovely kemibok, läppglans, tuggummi med sweet mint smak, x antal pennor, post it lappar, almanacka, plånbok samt nyckelknippa med mitt otroligt snygga elevkort!

Your voice, is all I hear somehow

Allt känns plösligt mycket lättare. Vet inte om det beror på att solen har tittat fram de senaste dagarna eller att jag fixade kemiprovet med marginal. Eller så kanske det är för att som emil säger. Att vi inte gör någonting alls i skolan längre. En skön blandning av allting möjligtvis. En annan anledning är helt klart bästaste pojkvännen min och det faktum att jag om 17 dagar fyller arton år! Askalas :*


Beautiful day

Idag kommer bli en bra dag, det känner jag på mig. Har börjat dagen med massor av chai te som helt klart har blivit min nya last. Snart blir det spinning och efter det blir det drinkmys och lite förfestande hos finaste klari med the crew. Galet kalasigt måste jag säga!


♥♥♥


Utan dina andetag

Fredag och är så där galet trött men samtidigt väldigt övertaggad. Är sugen på fest men skulle samtidigt inte säga nej till att gå och lägga mig och sova redan nu. Det tänker jag dock inte göra, för det är ju trots allt fredag! Ikväll blir det ut och äta middag med mamsigull och sen till att sticka ut på äventyr med favoriterna j & s. Ska även ansöka om jobb på peace and love i sommar, galet nice!



Puss


8 månader ♥

Love of my life


dröm eller verklighet

Att leva i en dröm eller att leva i verklighet, vad är egentligen skillnaden? Förr eller senare kommer du ändå vakna upp och inse att det du trodde var verklighet i själva verket var en dröm, och att drömmarna du brukade ha tappade sitt värde i samma ögonblick som de slog in. En dröm som slår in är inte längre än dröm, det är en verklighet och en verklighet eller en tillvaro som nästan är för bra för att vara sann är läskig att leva i. Därför det är lättare att vara olycklig än att vara lycklig. Inte för att man vill, utan för att det är mindre svårt.


I'm not perfect. Just awesome



  

Justin Nozuka – My Heart Is Yours
The Script – Nothing


RSS 2.0