This is starting to feel like it's right before my eyes, and I can taste it. It's my sweet beginning.

Nyss hemkommen från två mysiga dagar i stockholm med finaste pojkvännen. Nu taggar jag om för fotografering imorgon. Har tvättat håret, smörjt in mig och fixat naglarna och känner att fan det här ska bli kul! Fast lite läskigt. Vad jag ska ha på mig är fortfarande lite oklart, velar fram och tillbaka hela tiden men det blir i alla fall svarta jeans och höga klackar.
Det gillas!



puss

Måndagen med Julle var awesome. Helt sjukt häftiga och påhittiga man kan vara tolv på natten, efter alldeles för mycket cola och sockerchockar i mängder. Idéer som då kändes som världens bästa kan nu såhär i efterhand kännas inte riktigt lika bra haha... Men va fan, jag bangar fortfarande inte. Mystic s*** in my heart ♥ haha...

Även tisdagen var i en klass för sig. Tränade, städade, lagade mat, gick på promenad och städade ytterligare lite till innan jag och tove min kära toffs tog bussen till beckiluran. Där drack vi drinkar och hade det allmänt kalasigt. Sammanfattade det lite fint igår kväll såhär:
 
"Helloooooo, Kajsis här. Efter ett x antal drinkar har tove redan däckat i sängen och becka studsar runt, vad hon egentligen håller på med är det nog ingen som vet.. Inte ens hon själv. Hur är det annars då? Joo det är galet askalas faktiskt. Grym musik och ciggaretter genom fönstret. Yeeeeeaaah. Vi har även lite besök av en tredje gäst en fin kväll som denna, Mr Toppsi. Han är söt, underhållande och försöker helt klart supa ner oss. Av någon anledning är han riktigt blöt just nu. Varför har jag ingen aning om, tove vet nog men hon har ju deckat så vad ska man göra liksooooom.

Nu ska vi förhoppningsvis snart bege oss ut på äventyr, har försökt dela med mig av mina smörartips och det ger helt klart utdelning! Ching ching"

Kvällen slutade dock inte riktigt som någon av oss hade tänkt oss. Becka (största klanten ever) missade sin buss hem och kom hem till mig och skedade hela natten. Från vad jag förstår av toves sms fattar hon fortfarande inte hur fan becka kunde missa bussen fast hon stod alldeles bredvid den.. Det gör inte jag heller måste jag erkänna. Skulle vilja kalla det maximal otur men tror snarare att det berodde på något annat... hehe.. Aja, det blev en nice kväll till slut även fast jag seriöst trodde att jag skulle frysa ihjäl ett tag. Vem fan går med converse och strumpbyxor på vintern? Riktigt jäkla dumt

Pusss Kajsi



HEJ KAJSAS LÄSARE !

Beckis och Tovis här ! Är med kajsis hehe! Vi är fett awesome, the power of 3! Nu ska vi fortsätta vara bäst och bege oss uyt på äventyr! PUSSSSS


baby I love your way







♥♥♥


This=love

The Script – This = Love

♥♥♥♥



Love is why we fall down, and get back up again.


Day 11 – Your siblings

Om jag är sur, trött eller irriterad är det alltid storebror som åker på en utskällning, en dum kommentar eller får en damp-attack riktad mot sig. Det är inte bara för att han, liksom jag, är expert på att märka när den andra är sådär extra lättretlig utan kanske också för att vi är så otroligt olika. Vi tycker olika om det mesta, och saker som min käre bror tycker är helt oväsentliga kan för mig, just i det där svaga ögonblicket, kännas som världens viktigaste sak.

I familjen är det jag som står för dramat och tror att mina åsikter är de som räknas, medan joel håller dina bedrifter för sig själv. Så har det nog egentligen alltid varit. När vi var små var det alltid jag som kom på alla bus. Joel hängde på mina idéer, (snäll som han är) och genomförde mina dumma påhitt. På så sätt var det han som alltid fick skiten för det vi båda två egentligen hade gjort. Jag kom undan med det mesta, kanske för att jag var den yngre av oss, kanske för att jag alltid har varit en expert på att smöra eller kanske för att det där med rådjursblick är mitt expertområde.

Jag ser upp till min storebror, väldigt mycket. Han tar sin egen väg genom livet och litar alltid på att sina intentioner är de rätta. Skulle ibland vilja vara som honom, spontan och lugn på något sätt. Han vet att den väg genom livet som han till slut bestämmer dig för att ta kommer att vara den rätta, oavsett vad alla andra tycker och till skillnad från mig gör han saker för att han själv vill, inte enbart för att man borde/måste göra det. Jag önskar jag var lite mer som honom ibland. Vi har växt upp och varit med om mycket tillsammans, trots det har vi reagerat väldigt olika på saker och kommit att bli så himla olika varandra. Det är bra, han är allt jag inte är och jag är allt han inte är. Hur som helst måste jag säga att jag har bästa storebrorsan man kan tänka sig!


alla hjärtans dag

♥♥♥



Jag vet, ja jag vet att jag inte fungerar utan dig


allting har ett slut, men jag vill inte att det ska sluta här

Har kommit till en viss punkt i livet där jag inser att jag aldrig kommer bli liten igen. Jag kommer aldrig få vara 5 år igen, hur mycket jag än önskar att det ibland skulle vara så. Jag kommer aldrig igen vara sådär lyckligt ovetande och jag kommer aldrig kunna skylla saker jag inte förstår, eller snarare saker jag inte vill förstå på att jag är ung. Jag fyller 18 om lite mer än en månad och det är helt sjukt, varje liten felsägning eller snedsteg räknas. Varja misstag kommer att ändra min vardag, min helg och framförallt min väg genom livet till att bli någon helt annat än vad jag trodde. Fan. Det finns saker jag ångrar och det finns saker jag är stolt över. Om man glömmer det är man körd. Alla gör misstag, men det går inte att om och om igen bara "titta genom fingrarna" och försöka ignorera saker som gör en upprörd och får en att må dåligt. Hjärtkrossad förtvivlad, hjärtkrossad, förstörd. Det är inte okej. Det handlar om att inte tillåta andra att ge en skit, utan att säga ifrån; att nu räcker det.


Dance as though no one is watching you
Love as though you never been hurt before
Sing as though no one can hear you
Live as though heaven is on earth





viernes




Gyptian – Hold You [Hold Yuh]

Saknar ♥J & S ♥


With eight seconds left in overtime

I never knew
that everything was falling through
That everything was coming down to nothing more than apathy
I'd rather run the other way than stay and see
The smoke and who's still standing when it clears
Hanging above as the canyon comes between

.


shiver

Everything I know is wrong.
Everything I do, just comes undone.
Everything is torn apart, and that's the hardest part.



RSS 2.0