torsdag

Bra torsdag.
Har äntligen skickat in min analys i filmkunskap, en jäkla lättnad.
Kom dessutom nyss hem från spinningen och nu är jag så trött att jag håller på att somna stående. Har sovit sjukt dåligt på senaste tiden, så hoppas på en ändring på det nu!


Måndag

En vanlig måndag.
 Konsten att vara lycklig, modig och nöjd på samma gång.
Att tycka om någon precis lagom mycket, och att inte hata någon i onödan.
Att släppa taget, men att samtidigt hålla sig fast.
Att alltid förlåta, att aldrig glömma men att för evigt hoppas.


Fiesta

Gick upp tidigt för att hinna med allt jag skulle: träna, plugga och städa. Gick väl sådär. Träningen gick super i alla fall. Resten kör jag min vanliga taktik på och ignorerar så länge det går, och lite längre ändå.. Är dock galet taggad på ikväll, födelsedagsmiddag hemma hos älskade beckster och sen vidare på en hemmafest. Hiho. Älskar lördagar!


Day 22 – Something that upsets you

När tillräckligt aldrig är tillräckligt. När man aldrig är god nog i sina egna ögon.

Frågan är om det är bättre att ge upp sig själv för någon man älskar.
Eller om det är bättre att ge upp någon man älskar för klara sig själv?



weekend

Fredagen med födelsedagsfirande av världens finaste beckis blev grym, halva priset i baren och en övertaggad tove.. kan inte bli annat är galet!
Lördagen som bestod av utgång på bj med julia och sofia var hur kul som helst den med. Älskar hur vi alltid lyckas med det omöjliga haha... Helgen slutade med ridning och häng i stallet, precis vad jag behövde för att klara ännu en vecka i skolan. Bjuder på två bilder jag snodde från sofias blogg!




J & S snyggisar!


älskling 19 år ♥

Idag säger vi grattis till världens sötaste lilla beckilura
Är så himla glad att kunna kalla den tjejen för min bästa vän, för hon är utan tvekan en av de mest godhjärtade människor som finns. För att inte tala om hur underbart söt, snäll och busig hon är hihi.
Så grattis igen älskade, älskade vän!


Lycka

Har haft världens bästa jullov. Helt seriöst. Resan till thailand blev helt klart över förväntan, värmen och havet var underbart och jag lärde känna så många otroligt fina personer. Längtar tillbaka så det gör ont ibland, men samtidigt vet jag av erfarenhet att även de bästa saker måste ta slut. Tyvärr.

Hade också en sjukt bra nyårsafton i stockholm med mina favoriter. Vi åt världens godaste, och starkaste, indiska mat och sedan dansade vi tills vi knappt kunde gå längre på klubben Laroy. Skor med klackar är ett jäkla påhitt asså. Såg också sjukt fina fyrverkerier över vattnet inne i stockholms stad, och där stod vi. 6 tjejer med våra tomtebloss och champagne och jag tänkte: fan va mina vänner är grymma, fan va glad jag är att jag har dom!


thailand ♥






Nyår!




Lycka ♥


RSS 2.0